MOCIAN RAMONA-MIRABELA

Mediator, jurist, practician insolvență


Despre mine

    Fiind o persoană ce gasește in general soluții care să armonizeze cu dorințele și nevoile celor din jur, profesia de mediator a venit ca o concretizare în muncă a modului meu de a fi.

 

Studii

    Studiile juridice, administrative, economice și politice pe care le-am urmat sunt de un real folos în abordarea unui câmp larg de paliere antagonice.

 

Activitate profesională

    Din anul 2013 sunt conectată 100% la pulsul medierii din România, apreciind că prin munca mea reușesc zi de zi să găsesc soluții alternative de rezolvare a conflictelor de orice tip: de la conflicte privind granițuirile, conflicte de muncă, malpraxis, divorțuri, autoritate parintească, conflicte de muncă, conflicte din accidente, recuperare creanțe, până la conflicte de drept penal etc.

    Colaborarea cu avocați profesioniști îmi întregește sfera căutarii și identificarii soluțiilor în perfectă conformitate cu legea și optime pentru orice provocare în mediere.

    Activitatea pe care o desfășor în domeniul medierii nu se rezumă doar la medierea propriu-zisă ci, din dorința de a promova cât mai mult această alternativă la justiția clasică, public articole în reviste de specialitate, pe blogul personal, pe rețelele de socializare, participând de asemenea la emisiuni radio și TV.

    Începând cu anul 2017, în calitate de practician în insolvență, abordez cu mare interes problematici privind procedurile de insolvență, reorganizare judiciară și lichidare judiciară pentru orice societate ce solicită servicii de specialitate.

    Cu votul majorităţii colegilor mediatori, începând din luna noiembrie 2019, mă aflu oficial într-o onorantă, dar în acelaşi timp responsabilă poziţie de Preşedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor Cluj.

 

Share

UA-42855688-1